Intrebari


Este nevoie de prescriptie medicala pentru administrarea lor ?

Nu aveti nevoie de prescriptie medicala inaintea administrarii acestor pastile . Fiind realizate din ingrediente 100% naturale, pastilele Virility Max nu vor dauna organismului dumneavoastra . Au fost efectuate nenumarate teste pana la punerea in vanzare a acestui produs si nu s-au constatat nici un fel de probleme.

Care este modul de administrare ?

1 capsula pe zi, cu un pahar cu apa sau cu jumatate de ora inainte de activitatea sexuala. Daca aveti probleme cu erectia, este indicata o cura, administrarea pastilelor la 3-4 zile.

Efectele benefice se simt si dupa 3 zile.

In cat timp primesc coletul ?

In momentul in care trimite-ti comanda, in maxim 24 de ore, un operator telefonic va va contacta, pentru a verificarea datele dumneavoastra personale si pentru a valida astfel comanda. Din acel moment comanda va fi expediata prin Curierat Rapid sau Posta Romana, in functie de optiunea dumeavoastra. Prin Curier Rapid, comanda va ajunge in 24 de ore, iar taxa de livrare este de 19 RON, iar prin Posta Romana, comanda ajunge in 3-4 zile lucratoare, taxa de livrare fiind de 10 lei.

Cate pastile sunt intr-o cutie ?

Intr-o cutie veti gasi 4 capsule, 1 capsula avand efect pana la 96 de ore. Timp de 4 zile, de fiecare data cand veti fi stimulat, acest complex de plante isi vor face efectul si va vor imbunatati erectia, energia si vitalitatea, facand din dumneavoastra barbatul perfect pentru orice femeie.

Este adevarat ca pot da dependenta ?

NU provoaca dependenta, acestea sunt minciuni. Aceste pastile sunt un remediu natural, de mare ajutor in cazul in care aveti probleme cu erectia. Ele au efect cateva ore dupa administre.

Cum primesc coletul ?

Discretia este maxima, cutia de pastile fiind ambalata intr-o cutie de carton pe care nu este nici un indiciu legat de ceea ce este inauntru. Cutia este una simpla, de culoare maron, iar pe aceasta vor fi atasate numai numele si adresa dumneavoastra si datele firmei noastre.