Opinii clienti


George

Virility Max sunt cele mai bune. Efectele unei pastile au durat trei zile, incepand cu cele mai puternice erectii pe care le-am avut avut vreodata. Dorinta pentru sex a crescut vertiginos. Imi place faptul ca erectia dureaza toata ziua si nu am nevoie decat de o mica "privire" din partea sotiei si reincepem o noua partida de sex salbatic. Va multumim pentru acest super produs !

Anonim

Pachetul meu a ajuns rapid si discret, intr-un colet maron incat nimeni nu si-ar da seama ce am primit. Erectiile mele sunt ca o "stanca solida", iar eu sunt capabil acum sa o fac toata noaptea. Prietena mea se tot intreaba ce s-a intamplat cu mine. E foarte impresionata de rezultatele mele, iar eu voi comanda din nou, in curand.

Andreea

Sotul meu a fost atat de stresat la locul de munca, incat abia mai faceam dragoste. S-a produs o ruptura intre noi si credeam ca relatia noastra de 7 ani nu mai avea nici un viitor. Am reusit sa-l conving pe sotul meu sa ia Virility Max, iar vietile noastre au revenit la momentul in care eram proaspat casatoriti. Chiar si dupa ore intregi la locul de munca, sotul meu are chef de dragoste. Acest lucru a schimbat situatia in casa noastra iar lucrurile sunt mult mai bune datorita lui Virility Max.

Gabriel

Eu tin o cura cu aceste suplimente, iau o pastila la interval de 3-4 zile. Sotia a remarcat deja schimbarea. Sunt mult mai relaxat, nu mai sunt asa de obosit. Pe mine m-a convins: nu este un simplu produs de marirea potentei, e mult mai mult.

Misu

De departe cel mai bun produs. Am trecut de la sex o data la doua luni la sex de doua ori pe zi ! Ma simt mult mai iubit, iar relatia cu sotia mea a fost reaprinsa. Va multumim pentru acest produs minunat.

Andrei

Eu eram sceptic ! Nu prea mai am incredere in astfel de produse. Trebuia sa-l incerc pentru ca vroiam sa-mi salvez relatia. De atunci stresul si oboseala nu ma mai chinuie, de performantele sexuale nici nu am cuvinte. Incercati-l cu incredere.